AD-Ketju

“Varaosat, lisävarusteet, tarvikkeet, määräaikaishuollot ja korjaukset”
AD on Suomen ja koko Euroopan suurin ketju, joka myy ja markkinoi auton varaosia, lisävarusteita, tarvikkeita sekä määräaikaishuolto- ja korjauspalveluita – siis kaikkea mitä autoilija kaipaa, riippumatta auton merkistä tai iästä.Euroopanlaajuisessa AD-ketjussa on 2 000 AD-varaosamyymälää ja 4 000 AD-autokorjaamoa, jotka toimivat yhteensä 27 eri maassa. Suomessa AD-autokorjaamoita on 150 ja AD-varaosamyymälöitä on 30.

“Paras palvelu ja laadukkaimmat tuotteet”
Puolueeton Taloustutkimus Oy tutki laajassa tutkimuksessaan suomalaiset autovaraosia markkinoivat ketjut. Arvaatte varmaan, minkä ketjun asiakkaat antoivat eniten myönteisiä vastauksia…

Paras palvelu: AD-varaosamyymälöissä
Laadukkaimmat tuotteet: AD-varaosamyymälöissä
Parhaat tarjoukset: AD-varaosamyymälöissä
Edullisimmat hinnat: AD-varaosamyymälöissä.
Paras yleisarvosana: AD-varaosamyymälöissä

“Edulliset hinnat kaikille ja YkkösBonusta kanta-asiakkaille”
AD on Euroopan suurin asiakas lähes kaikille auton osia valmistaville tehtaille. Massiivisten volyymien mukaiset ostoedut näkyvät aina edullisina myyntihintoina. Tämän lisäksi AD-varaosamyymälöistä ja AD-autokorjaamoista saa aina muhkean YkkösBonuksen kaikista tuotteista ja palveluista. Jos sinulla ei vielä ole YkkösBonus-korttia, niin älä huolestu – saat sen kätevästi meidän kauttamme.

“Alkuperäiset varaosat – osa liiketoimintaamme”
Laatu ja luotettavuus on toimintamme avainsanoja. Valvomme tarkasti myymiemme tuotteiden laatua. AD-ketjun pitkäaikaiset asiakassuhteet ajoneuvoteollisuuden komponenttivalmistajien kanssa mahdollistavat sen, että alkuperäiset varaosat ovat osa liiketoimintaamme. Uusi EU-lainsäädäntö on myös selkeyttänyt käsiteviidakkoa: nykyään alkuperäisen varaosan määrittelee itse tuote, ei se minkä nimisessä tai värisessä pakkauksessa se myydään.
“Valtuutettu autokorjaamo – ja takuu säilyy”
Uusi Suomenkin vahvistama EU-lainsäädäntö mahdollistaa sen, että auton omistaja voi valita missä oman, uudenkin autonsa huollattaa ilman, että auton takuun voimassa pysymiselle aiheutuu mitään riskiä.

Uudenkin auton voi huollattaa laatumerkin “Valtuutettu autokorjaamo” saaneissa AD-autokorjaamoissa – ja takuu säilyy. AD-autokorjaamot hoitavat autoasi huolella sen iästä tai merkistä riippumatta.

Tutustu Suomen AD-ketjuun