Kunnon asiakaspalvelua – toimintamme perusta

200m2 myymälästä löytyy laaja valikoima auton ehostukseen ja varusteluun liittyviä tuotteita. Joulukuussa 2012 saimme myös uuden Thule -seinän, joka on vierailemisen arvoinen. Työkaluista AmPro ja Kamasa ovat hyvin edustettuina valmiina hyllytavarana, ja mitä ei löydy, saat tilaamalla seuraavaksi päiväksi.

Öljy, vaha ja kemikaali valikoimat on valittu laatutietoisesti, jotta asiakkaat eivät joudu itse varmistumaan aineiden toimivuudesta. Olemme usean tuotteen tukkutoimittaja, joten valikoimat ja hinnat ovat sen mukaiset.

Toimintamme käännekohdat

1993
Lahden Varaosaexpert Oy:n perustamisvuosi. Myyntimme on kasvanut vuosittain ja samalla tuotevalikoimaamme on kasvatettu niin, että tällä hetkellä varastossamme on yli 20000 eri tuotenimikettä.

2004
Suurin asiakasryhmämme on alueen autokorjaamot ja autoliikkeet, joita laaja varaosavarastomme pystyy palvelemaan erityisen hyvin. Keväällä 2004 saimme käyttöön toimitilalaajennuksen ja siten myös tarvikkeille laajan myymälän.

2007
Lahden Varaosaexpert Oy liittyi AD- ketjuun. Varaosaexpert Oy edustaa Lahden talousalueella merkittävimpiä alkuperäislaatua olevia tuotemerkkejä, jotka ovat peräisin johtavilta auton osia valmistavilta komponettitoimittajilta.
Tuotevalikoimiin kuuluvat auton varaosat, lisävarusteet, työkalut, voiteluaineet ja kemikaalit – kaikki mitä nykyaikainen autoilija tarvitsee.

Teitä on palvelemassa 12 henkilön expert-ryhmä!