Lahden ja Heinolan Varaosaexpert

 

Varosaexpertin tarina alkoi vuonna 1993, ja heti alusta alkaen meidän selkeä tavoite on ollut olla Päijät-Hämeen paras ja ammattitaitoisin auton varaosakauppa. Seisomme ylpeänä kaikkien tuotteiden takana mitä myymme, sekä valitsemme brändin niin että varaosilla on hyvä maine myös autovalmistajien keskuudessa.

Meiltä löytyy viisitoista alan ammattilaista, osaamis-alueinaan  mm: euroautot, USA osat, Korjaamolaitteet, öljyt, sähköt, sekä myös kotisi hybridi/sähköauton latausasemat. Meillä myyjä varmistaa useiden käytettävissä olevien ohjelmistojen avulla osien oikeellisuuden, mikä on meille kunnia-asia ettei asiakkaan tarvitse juosta  edestakaisin väärien osien takia.

Osta meiltä niin saat kerralla oikein.

Tervetuloa !

Pääset myös verkkokaupasta näkemään osat autoosi.

 

Lue lisää yrityksestämme ja AD-ketjusta!

Ajankohtaista

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMA

| Ajankohtaista

Webasto Pure Black Edition on kuluttajakäyttöön tarkoitettu, helppokäyttöinen sähköauton latausasema, joka voidaan kiinnittää esimerkiksi omakotitalon seinään. Tästä verkkokauppaan

Tervetuloa ostoksille verkkokauppaan!

| Ajankohtaista

Varaosaexpertin verkkokauppa palvelee aina. Verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja lyhyellä toimitusajalla. Tästä verkkokauppaan

Korjaamopalvelut ammattitaidolla

Meiltä löydät yli 200 valtuutettua AD-autokorjaamoa ympäri Suomea. Vankkaa asiantuntemusta, sekä alkuperäisiä varaosia käyttämällä uudenkin autosi takuu säilyy. Asiointi meillä on kaikin puolin turvallista ja luotettavaa.

Korjaamopalveluihin