Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja voimme kerätä sinusta käyttäessäsi palveluitamme. Kerromme myös mihin käyttötarkoituksiin voimme kyseisiä tietoja mahdollisesti käyttää.

Käyttämällä verkkokauppaamme hyväksyt tietojesi käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Voimme muuttaa tätä tietosuojaselostetta julkaisemalla siitä uuden version verkossa. Verkkosivuston ja liitännäisten palvelujen jatkuva käyttö uuden version julkaisun jälkeen katsotaan muokattujen ehtojen hyväksynnäksi.

1. Rekisterin pitäjä

Yritys valvoo antamiasi tietoja ja on vastuussa henkilötiedoista tietosuojalain mukaisesti. 

Yrityksen tiedot: 

Lahden Varaosaexpert Oy
Aukeankatu 6
15610 LAHTI

 Varaosaexpert Heinola
Vuohkalliontie 14
18200 HEINOLA

 2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Jarmo Herranen
Kauppias

Puh: 0207 689 832 / 0400-877 157
Sähköposti: jarmo.herranen@varaosaexpert.fi

3. Rekisterin nimi

Varaosaexpert Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Rekisterin käyttötarkoitus

Varaosaexpert Oy:n Verkkokauppa käyttää asiakasrekisterin tietoja verkkokaupan tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen sekä asiakkuuden hoitamiseen liittyvään tiedottamiseen. Tietoja käytetään markkinointitarkoituksiin, jos asiakas on rekisteröityessään tai sen jälkeen antanut luvan sähköiseen markkinointiviestintään.

5. Rekisterin tietosisältö

Keräämme seuraavia henkilötietoja: Henkilön nimi, kotipaikkakunta, sähköpostiosoite. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta tilauksen yhteydessä, sähköpostitse, puhelimitse, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Luovutamme joitakin tietoja kolmansille osapuolille, jos ne ovat välttämättömiä esimerkiksi tilauksen toimittamisen tai maksamisen kannalta.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla. Laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. 

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Työntekijöiden lisäksi myös verkkopalvelun ylläpitäjillä on pääsy henkilörekisteriin. Verkkopalvelun ylläpitäjien kanssa on tehty tietojenkäsittelysopimus, jossa on määritelty, miten he voivat käsitellä tietoja.

9. Asiakkaan oikeudet

Sinulla on oikeus saada kopio omista henkilötiedoistasi, pyytää virheellisten henkilötietojen oikaisua sekä puutteellisten henkilötietojen täydennystä. Sinulla on myöskin oikeus pyytää meitä poistamaan sinua koskevat henkilötiedot, ellei niiden säilytys ole välttämätöntä esimerkiksi kirjanpitolain mukaan. Sinulla on myös oikeus kieltää suoramarkkinointi lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen expert@varaosaexpert.fi

Sinulla on myös oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojen käsittelyä seuraavien tilanteiden aikana:

  • Oikeutetun edun varmennuksen aikana
  • Virheellisten henkilötietojen korjaamisen ja niiden oikeellisuuden tarkastuksen aikana

Sinulla on myöskin oikeus tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä, jos niitä käsitellään mielestäsi väärin. Voit myös pyytää meiltä kopiot henkilötiedoista, joita olemme keränneet. Lähetä tällöin meille postitse allekirjoitettu kirjallinen pyyntö henkilötiedoistasi.

10. Tietoturva

Meidän verkkosivustomme on rakennettu tietoturvalliseksi. Käytämme suojattua SSL-yhteyttä, palomuureja ja sivustoon kirjautuminen on salasanojen ja käyttäjätunnusten takana. Sivustolle suoritetaan säännölliset päivitykset, mikä vahvistaa sivuston tietoturvaa.

11. Evästeet

Sivustollamme on evästeitä, jotka keräävät tietoa verkkosivustomme käyttäjistä ja siitä, miten he liikkuvat verkkosivulla.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi, kun käytät verkkosivuamme. Jokaisella myöhemmällä vierailukerralla ne lähetetään takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystytään tunnistamaan käyttämäsi laite, muistamaan mieltymykset ja valinnat, parantamaan käyttökokemusta ja mukauttamaan mainoksia.

Sivuston evästeet

Evästeitä voidaan jaotella esimerkiksi niiden keston ja käyttötarkoituksen mukaan. Sivustomme evästeistä osa on väliaikaisia ja osa pysyviä. Väliaikaiset evästeet säilyvät laitteellasi siihen asti, kunnes suljet selaimesi. Pysyvät evästeet säilyvät koneella pidemmän aikaa. Jokaisella pidempiaikaisella evästeellä on oma säilytysaikansa.

Evästeistä osa on ensisijaisia, osa suorityskykyä mittaavia, osa toiminnallisia ja osa kolmannen osapuolen evästeitä.

Ensisijaiset evästeet ovat sivuston teknisen toiminnan kannalta oleellisia: ne auttavat sivua toimimaan paremmin. Suorituskykyä mittaavat evästeet keräävät tietoa käyttäjän käyttäytymisestä sivulla. Toiminnalliset evästeet auttavat sivustoa muistamaan käyttäjän aiemmin tekemät valinnat, kuten kielivalinnan. Kolmannen osapuolen evästeet ovat muiden osapuolten puolesta tulleita evästeitä.

Kolmansien osapuolten sisältöjen ja palvelujen integrointi

Sivustollamme käytetään kolmannen osapuolen evästeitä sekä markkinoinnin työkaluja. 

Tällä verkkosivulla käytämme Google Mapsia (API), jonka ovat toimittaneet Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat ("Google"). Google Maps on verkkopalvelu, joka näyttää interaktiivisia karttoja maantieteellisten tietojen visuaalisten esitysten näyttämiseksi. Tätä palvelua käytetään näyttämään sijaintimme.

Kun käytät alasivuja, joissa on integroitu Google Maps, verkkosivustosi käyttöä koskevat tiedot (kuten IP-osoite) lähetetään Yhdysvaltojen Yhdysvaltojen palvelimille ja säilytetään siellä. Tämä tapahtuu riippumatta siitä, oletko kirjautunut Googlen antamalle käyttäjätilille tai sinulla ei ole käyttäjätunnusta. Jos olet kirjautunut Googlelle, tietosi siirretään suoraan tilillesi. Jos et halua, että se määritetään Google-profiiliisi, sinun on kirjauduttava ulos ennen painikkeen aktivointia. Google tallentaa tiedot (jopa käyttäjille, jotka eivät ole kirjautuneet sisään) käyttöprofiileina ja arvioi ne. Kaikki tällaiset arvioinnit perustuvat 6 §: n 1f §: n mukaiseen GDPR-ohjelmaan, joka perustuu Googlen oikeutettuun etuun henkilökohtaisen mainonnan, markkinatutkimuksen ja / tai verkkosivuston tarpeiden pohjalta. Sinulla on oikeus vastustaa näiden käyttöprofiilien luomista. Jotta voit käyttää tätä oikeutta, sinun on lähestyttävä Googlessa.

Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimukset kaikkien kolmansien osapuolien kanssa, joilla on mahdollisuus hyödyntää evästeitä tai henkilökohtaisia tietoja meidän kauttamme.

Evästeiden hallinta ja poistaminen käytöstä

Voit muuttaa oman selaimesi asetuksia ja estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta, kun sivusto haluaa tallentaa evästeen päätelaitteellesi. Yleensä nämä löytyvät Työkalut tai Asetukset- valikkojen alta. Lisätietoa evästeiden hallinnasta saat oman selaimesi ohjeista.

Jos estät evästeiden tallennuksen tai poistat ne käytöstä, jotkin ominaisuudet sivustollamme eivät välttämättä toimi. Huomaathan, että evästeiden käytöstä poistaminen ei vielä poista itse evästettä selaimestasi, vaan se täytyy tehdä itse selaimen kautta.