AKKULATURI BENTON BX1 PRO 12V

AKKULATURI BENTON BX1 PRO 12V

1703-BX1PRO | Toimitusaika 3-5 vrk

 Viisiportainen täysin automaattinen akkulaturi ja akkujen ylläpitäjä. Suunniteltu lataamaan erilaisia 12V akkuja, joita käytetään yleisesti veneissä, autoissa ja moottoripyörissä, sekä useissa muissa ajoneuvoissa.

Toimitusaika: 3-5 vrk

59.00 € 47.58 € alv. 0%

 Viisiportainen täysin automaattinen akkulaturi ja akkujen ylläpitäjä. Suunniteltu lataamaan erilaisia 12V akkuja, joita käytetään yleisesti veneissä, autoissa ja moottoripyörissä, sekä useissa muissa ajoneuvoissa. Akut voivat olla eri tyyppisiä, esim. perinteinen lyijyhappoakku nestemäisellä elektrolyytillä, GEL-hyytelömäisellä elektrolyytillä, AGM lasikuitumattoon imeytetty elektrolyytti, MF huoltovapaat akut sekä VRLA-venttiilillä varustetut akut.

Ladattavien akkujen kapasiteetti voi vaihdella 12V/1,2Ah:sta 12V/120Ah asti. Laturi lataa akkuja myös kylmissä olosuhteissa (-20°C). Nykyaikaisen huipputeknologian ansiosta laturilla on mahdollista palauttaa lähes 100% niiden alkuperäisestä kapasiteetista. Myös kevyesti sulfatoituneiden akkujen elvyttäminen on mahdollista. Laturi myös diagnosoi ja elvyttää syväpurkautuneen (min 3,0V) akun. Se tarjoaa myös ylläpitotoiminnon, joka pidentää akun kestoikää ja antaa ylivoimaisen suorituskyvyn käyttötilanteisiin.

BENTON BX-1 Pro palautuu automaattisesti viimeksi valittuun tilaan kun siihen kytketään virta. Jatkuvaa latausprosessia varten tämä on hyvin käyttökelpoinen ominaisuus. Laturin paluuvirta on erittäin pieni 1mA, eli se ei pura akkua ollessaan kytkettynä akkuun ilman verkkovirtaa.
Maksimilatausvirta 3,8A. Lataa kaikki 12V lyijyakkutyypit (Avoimet, MF, VRLA, AGM ja GEL). Soveltuu akun normaalin lataamisen lisäksi pitkäaikaiseen ylläpitolataukseen. Voidaan käyttää myös sulfatoituneen akun herätykseen. Suojaus IP65, myös ulkokäyttöön.