Valitse parhaista

AD on Euroopan suurin asiakas lähes kaikille auton osia valmistaville tehtaille. Sinulle ketjun massiiviset yhteisostot näkyvät erityisen kattavana varaosien, autotarvikkeiden, lisävarusteiden ja työkalujen valikoimana sekä kilpailukykyisenä hintatasona läpi tarjonnan. Kymmenien tuhansien tuotteidemme joukosta löydät niin tunnetut ykkösmerkit kuin hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset, luotettavat AD-tuotteet. Sinun autollesi sopivan tuotteen valintaan saat apua palvelevilta myyjiltä. Varastoimme jatkuvasti lähes 20 000 erilaista tuotetta ja toimitusohjelmassamme on reilusti yli 0,5 miljoonaa tuotetta. Jos haluamaasi tuotetta ei ole varastossa, tilaamme sen teille seuraavaksi päiväksi. Pidämme erityisesti huolta myymiemme tuotteiden laadusta, jotta Asiakas voi tuotteen meiltä ostaessaan olla varma että tuote kestää käytössä odotusten mukaisesti. Kaikille tuotteillamme on takuu, jonka kesto vaihtelee 6kk-5 vuotta.Pins_logo_white_on_black-BIG_JPG


AD mukana PINS-etuohjelmassa


AD-autovaraosaliikkeistä saat pinssejä autojen varaosista sekä lisävarusteista ja autonhoitotuotteista. AD-autokorjaamoista saat pinssejä autojen huolloista ja korjauksista. Pinssejä myönnetään vain yksityishenkilöiden käteis- ja korttiostoista.

PINS on uudenlainen etuohjelma, jossa on mukana yli 300 partneria ja 400 verkkokauppaa. Voit kerätä pinssejä yli 30000 ostopaikasta Suomessa, ulkomailla ja netissä. Pinssejä voi käyttää heti ostoksiin Siwassa tai Valintatalossa tai niitä voi kerätä pidempään ja lunastaa niillä vaikka lomareissun 3000 vaihtoehdon palkintokaupasta. Pinssit ovat voimassa 3 vuotta. Katso kaikki PINS-ostopaikat, ota kaikki hyödyt irti ja liity ilmaiseen PINS-etuohjelmaan nyt osoitteessa www.pins.fiAD AUTOTARVIKKEET 2015 Autotarvikeluettelostamme löydät kaiken, mitä autoilija tarvitsee – tietysti edulliseen AD-hintaan! AD-varaosaliikkeistä saat asiantuntevaa opastusta ja juuri oikeat välineet autosi huoltamiseen. Tutustu luetteloon netissä.